Buitendop D35 – boorgat 34-39mm

Vanaf 2.50

Het gaat hierbij enkel om een buitendop

  • Hoort bij reeks: D35
  • 1x buitendop
  • Boorgat:
    Minimaal 34mm
    Maximaal 39mm
  • Geschikt voor bakken van 1-2mm dik
Artikelnummer: 02-006 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Een goede ventilatie is belangrijk voor je cleanup crew

Ondanks dat ze goede opruimdiertjes zijn produceren ze zelf ook wat afvalstoffen. Door een goede ventilatie kun je de lucht gezond houden en de luchtvochtigheid onder controle houden.
Over het algemeen heb je minimaal 2 verschillende vochtniveaus nodig zodat je cleanup crew zelf kan kiezen waar ze het liefste zitten.
Je kan deze houder vastdraaien door middel van schroefdraad, lijmen is dus niet nodig. Ideaal want je bak is direct klaar voor gebruik.

Blijf lekker flexibel

Onze ventilatieroosters zijn zelf samen te stellen of je koopt deze in een set. In de buitendop kun je een roostertje klikken. Je hebt keuze uit diverse roosters zoals gesloten, gemiddelde ventilatie en meer ventilatie. De gaten zijn klein genoeg zodat er geen pissebedden naar buiten kunnen. Dit gaat enkel om de buitendop, vergeet dus niet om de binnendop en de roosters te bestellen.

Gemakkelijk te monteren

De gaten kun je gemakkelijk maken met een gatenboor. De beste boormaat voor dit rooster is +/- 38mm. Mogelijk heb je deze gatenboor zelf al of een vriend of kennis maar je kan ook een setje kopen bij bijvoorbeeld HBM. Dit rooster is gemaakt voor plastic bakken tot 2mm dik.
Zowel de binnendop als de buitendop heeft een kleine uitsparing zodat je minder gladde zaagranden mooi wegwerkt.
Wil je zelf liever geen gaten boren ga dan voor onze kant-en-klare bakken. Deze zijn al voorgeboord en gemonteerd.

Milieuvriendelijk plastic

Deze roosters zijn gemaakt van PLA plastic door middel van 3D printen. PLA is erg milieuvriendelijk omdat dit niet van olie wordt gemaakt maar van zetmeel van bijvoorbeeld mais of suikerriet. Dit maakt het biologisch afbreekbeer en niet schadelijk voor jouw opruimdiertje.

Extra informatie

Gewicht 0.004 kg
Afmetingen 4.6 × 4.6 × 1 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buitendop D35 – boorgat 34-39mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *